Në ndërtim pika e vrojtimit në Shtegvashë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ndërtimi i pikës së vrojtimit në Shtegvashë, e cila më herët ishte paralajmëruar nga Organizata turisitke e Ulqinit, është në ndërtim e sipër, çka mund të vërehet edhe nga fotot.

Drejtori i kësaj orgaizate Fuad Haxhibeti, para fillimit të sezonit tha se në Komunën e Ulqinit planifikohen ndërtimi i dy pikave të vrojtimit, njëra në valdanos dhe tjetra në Shtegvashë.

 

Share.