Në Muzeun Etnografik u shënua Dita Ndërkombëtare e Poezisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Muzeun Etnografik në Draginë,  Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” shënoi Ditën Botërore të Poezisë. Duke filluar nga ambienti , cdo gjë ishte më e veçantë dhe me ndryshe nga netët e zakonshme poetike . Të pranishëm ishin poet vendas si dhe poetë mysafirë nga vendet fqinje, të cilët u bashkuan për të festuar ditën e dashurisë së tyrë , e që është poezia . Ky është viti i parë që në Ulqin shënohet dita ndërkombëtare e poezisë , e cila në këtë rast iu dedikua poetit të njohur nga Ulqini, Basri Çapriqit, i cili u nda nga jeta para pak kohëve.

Share.