NË MOLEN E MADHE SONTE PREZANTOHET MUZIKA POPULLORE ÇEKE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte në Molen e Madhe të Plazhit të Vogël me fillim në ora 18:00 , për të dytin vit me rradhë do të prezantohet muzika popullore Çeke nën emrin SLAGR FEST. Festivali do të kete Përcjellje mediatike edhe nga tri media çeke ku me këtë rast publiku çek do të ketë mundësi të shohë edhe bukuritë e Ulqinit.Ky është organizim i Qendrës Kulturore të Ulqinit dhe Komunës së Ulqinit.

Share.