Në mars nis rikonstruktimi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

avdo dervisiRikonstruktimi i aksit rrugor Ulqin – Krythë do të nisë në mars, ka thënë për TV TEUTA sekretari për veprimtari komunale Avdullah Dervishi. Kjo është edhe faza e tretë përfundimtare e rikonstruktimit të aksit rrugorë Ulqin – Sukubinë. Faza e tretë do të kushtojë rreth 9 milion euro dhe se mjetet financiare i siguron drejtorati për komunikacion nëpërmjet bankës europiane. Afati i perfundimit të punimeve zgjat 1 vjet.

Share.