Në Mal të Zi pushojnë rreth 90.000 turistë. 80% krahasuar me 2019

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Jakov Millatoviq, tha se, sipas të dhënave të fundit, në Mal të Zi po qëndrojnë 90,000 turistë.

Sipas tij, kjo është 80 përqind krahasuar me të njëjtën periudhë të 2019-ës. Mali i Zi, siç tha ai, regjistron disa herë më shumë turistë krahasuar me vitin e kaluar, sidomos në Herceg Novi dhe Ulqin ku ka 10 herë më shumë turistë se në të njëjtën periudhë të vitit 2020.

Share.