Në Mal të Zi numri i të infektuarve shkon në 8, në Maqedoni 42 e në Serbi 97

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Numri total i rasteve me koronavirus në Mal të Zi ka shkuar në 8, duke e ngritur në 8 numrin e të infektuarve në këtë shtet. Kjo teksa Maqedonia e Veriut ka bërë të ditur se numri i të prekurve me COVID-19 është ngritur në 42 dhe Serbia ka raportuar për 97 raste të regjistruara deri më tani. Ndërkohë, Shqipëria dhe Kosova nuk kanë lajmëruar raste të reja dhe numir i tyre mbetet 59 dhe respektivisht 19.

Share.