Në Mal të Zi deri tani me një dozë janë vaksinuar 50.2% e popullsisë së rritur

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Mal të Zi deri tani janë vaksinuar me dozën e parë, 50.2 përqind e popullsisë së rritur, ndërsa 44.4 përqind u rivaksinuan. Deri më tani, janë dhënë 432,167 doza të vaksinës kundër koronavirusit.

Doza e parë e vaksinës u mor nga 229.399 persona ose 37 përqind, dhe e dyta nga 202.768 ose 32.7 përqind e popullsisë së përgjithshme. Në 24 orët e fundit u vaksinuan 1.500 persona  ndërsa  1.167 u rivaksinuan.

Share.