Në Mal të Zi asnjë infektim i personave të vaksinuar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sipas të dhënave të fundit, mbi 57 mijë qytetarë të Malit të Zi janë vaksinuar deri tani me dozën e parë dhe 27 mijë me dozën e dytë të vaksinës, njoftohet nga Ministria e Shëndetësisë. Që prej fillimit të procesit të immunizimit e deri ditën e djeshme në vend nuk është regjistruar  asnjë rast i infektimit të personave të vaksinuar, kurse numri i reaksioneve të paraqitura është 273 , kryesisht me simptoma të lehta, kurse 20 kanë pasur reaksione më serioze por pa probleme të theksuara, njoftohet nga kjo ministri.

Share.