Në kuadër të fushatës: Vuksanoviq sot vizitoi Ulqinin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kandidatja e Partisë Socialdemokrate në zgjedhjet presidenciale, Draginja Vuksanoviq, qëndroi sot për vizitë në Ulqin me c`rast u takua me anëtarët dhe simpatizuesit e partisë ë si dhe me banorët e Ulqinit . Pjesë e agjendës së sotme të saj është edhe takimi me lideret e partive shqiptare në Mal të Zi.

Vuksanoviq është e vetmja kandidate femër për postin e presidentit të vendit në zgedhjet që do të mbahen me 15 prill.

Share.