NË “KARISMA HOTELS ADRIATIC” U MBAJT ORË NË NATYRË

NË “KARISMA HOTELS ADRIATIC” U MBAJT ORË NË NATYRË

0

Në kuadër të  “Karisma Hotels Adriatic” në Plazhin e Madh u mbajt  orë në natyrë për fëmijët nga kopshti “Solidariteti” . Me këtë  rast, fëmijëve  u eshte mbajtur një orë  ligjëratë në natyrë, ku ju prezantuan  fidane dhe bimë te  cilat   u mbollën brenda këtij kompleksi. Drejtori i Kompleksit “Karisma”  Dejan Periq ka mbjellë  me këtë rast fidane të kuqe të Mesdheut dhe “Feijoe” për të cilat biologët thonë se ata jetojnë deri në 500 vjet.

Kjo është një nga aksionet që  Karisma Hotels & Resorts zhvillon në komunën e Ulqinit dhe në plazhin e Madh, dhe veprime të ngjashme organizohen nga komplekset “Karisma” në të gjithë botën.

Please follow and like us: