Në forumin ministror

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i drejtësise dhe i puneve të mbrendshme Dushko Markoviq dhe Rashko Konjeviq do të marrin pjesë sot në forumin ministror të Unionit Europian- Ballkani Perëndimor në laminë e drejtesis dhe punëve të brendëshme i cili mbahet në Beograd. Temë e sesionit të përbashket do të jenë aktivitetet nga kapitujt 23 dhe 24 si dhe aktivitetet në fushen e luftës kundër korrupsionit, bashkëpunimi rajonal dhe mekanizmat e avancimit të mëtutejshem.

 

Share.