Në fillim të verës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Manifestimi gjithëpopullor “Në fillim të Verës” është zhvilluar edhe sivjet në Krajë duke ndjekur traditën tashme 23 vjecare. Mbremja nisi me programin kulturor ku mes të tjerash përshëndeten kryetari I komunës së Tivarit Zoran Serzentiq, kryetari I këshillit organizues Ismail Doda si dhe Mehmet Bardhi. Me një pjesmarrje të gjërë të kranjanëve e jo vetëm që patën mundësi të ndiqnin këngë, humor valle të artistëve nga Shkodra, Ana e Malit, Kraja etj .Nuk mungoj kuzhina tradicionale e Krajës dhe festa kranjane që vazhdoj deri në orët e para të mëngjesit.

Share.