Në dy shkolla shtyhet fillimi i vitit shkollor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga Ministria e arsimit të Malit të Zi kanë njoftuar se në dy shkolla do të shtyhet fillimi i vitit shkollor për shkak të mungesës së nxemjes. Fillimi i mësimit do të shtyhet në shkollat fillore “Gjoko Preleviq” në Ubli dhe “Risto Ratkoviq” në Biello Polje..

Nga ministria nuk kanë caktuar një datë se kur do të fillojë mësimi por kumtohet se vetë shkollat do të bëjnë një plan për rikuperimin e mësimit të prapambetur.

 

Share.