Në drejtorin e arsimit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Marash Dukaj nga Alternativa Shqiptare emërohet drejtor i përgjithshëm  në Drejtorin e arsimit të popujve pakicë dhe komuniteteve tjera nacionale pranë Ministrisë së Arsimit.“Dua ti urojë punë të mbarë dhe suksese në detyrën e tij të re profesionale, dhe jam i bindur që me një përgjegjësi të madhe shumë shpejt do të japë rezultate në përmirësimin dhe zhvillimin e arsimit shqip në Mal të Zi. Marashi është një ndër kuadrot e reja më të përgatitur në fushën e arsimit shqip në Mal të Zi”,thotë deputeti Nik Gjeloshaj.

Share.