Në Berane koalicioni qeverisës shpalli fitoren

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Krahas me ato të Ulqinit, zgjedhjet lokale u mbajtën dje edhe në Berane ku koalicioni në pushtet “Zdravo Berane” dhe Demokratët e Malit të Zi shpallën fitoren, pasi së bashku kanë 18 mandate.

Koalicioni i Partisë Demokratike të Socialistëve, Socialdemokratëve dhe Partisë Boshnjake fitoi 17 mandate dhe sipas gjasave do të vazhdojnë të mbeten në opozitë.

Share.