Ndeshje miqësore në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në plazhin Safari u zhvillua ndeshja miqësore në mes të skuadrës së Ulqinit dhe Kombëtares së Shqipërisë në kuadër të Pro beach soccer. Ndeshja përfundoj me rezultatin 5:3 në favor të Kombëtares shqiptare. Ndeshjen e vlerësojnë të suksesshme te dyja palët.
Mbas triumfit që korri skuadra shqiptare në Ulqin, ajo ditët në vazhdim do të udhëtoj drejtë Italisë në Pescara, ku do të marr pjesë në një tjetër turne që do të organizohet në rërë. Kurse skuadrës së Ulqinit i dëshirojnë suksese në ndeshjet e ardhshme.

Share.