Ndeshja miqësore Deçiq-Mornar 1-1

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në kuadër të përgaditjeve dimërore që klubet janë duke zhvilluar në terrenet sportive Causheviq, u luajt ndeshja miqësore KF Deçiq nga Tuzi dhe KF Mornar nga Tivari . Edhe pse ndeshja ishte me karakter miqësor, loja u zhvillua me nje dinamikë kompetitive  dhe përfundoi në barazim 1-1. Golin e parë e realizuan futbollistët e Mornarit , por vetëm pas pak minutave futbollistet e Deçiq u  kunderpergjigjen me nji gol të bukur nga gjuajtja e lirë.

Share.