Ndërpriten negociatat

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Solana_Bajo-Sekulic_Ulcinj_Crna-Gora_0_0_468X10000Drejtori i falimentimit të Kripores ka ndërpre negociatat për marrjen me qira të kësaj ndërmarrjeje  me ndërmarrjen L&L company, të Lubo Gazivodës dhe se për këtë javë ka paralajmëruar shpalljen e ankëndit të ri kësaj javë për shitjen e tërë pasurisë.

Drejtori i falimentimit, Ognjen Jovoviq  ka konfirmuar për gazetën Vijesti  se drejtoria e ndërmarrjes do të kërkojë blerës të ri.

 

Share.