Ndërprerje e rrymës në zonen e Kanalit të Kripores dhe Fushë Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Për shkak të punimeve të planifikuara në nënstacionin TS 10/0,4kV „Radioqendra”, të hënën më 30 nëntor, në periudhën prej orës 8.30 deri në 15.30, pa furnizim do të jenë konsumatorët në zonën e Kanalit të Kripores dhe Fushës së Ulqinit, njoftohet nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Po ashtu është paralajmëruar edhe ndërrimi i matësave në Meteriz dhe Liman.

Share.