Ndërprerje e energjisë elektrike në Anë të Malit dhe Ostros

0

Për shkak të punimeve në rrjet, ditën e nesërme me 8 nëntor prej orës 8.00 deri në orën 15-00, zonat e Kravarit, Dragina, Gjonza, Sukubina, Amulli, Freskanjeli, Shtodra dhe Lisna Bora do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike, njoftojnë nga Elektroekonomia e Malit të Zi. Ndërprerje prej orës 9.00 deri në orën 16.00 do të kenë edhe komplet zonat e Katërkollës dhe Ostrosit.

Share.