Ndërprerje e energjisë elektrike

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Për shkak të punimeve në rrjet sot në disa zona të Ulqinit, në kohë të ndryshme, do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, njoftojnë nga Shërbimi i shpërndarjes. Prej orës 14.00 deri në oërn 16 ndërprerje do të ketë në një pjesë e Pinjeshit tek ndërtesat ushatarake si dhe zona në drejtim të hotelit Albatros.

Prej orës 8.00 deri në orën 14.00 ndërprerje do të ketë në Krythë në lagjet Seferaj dhe Pali,kurse prej orës 12.00 deri në orën 14.00 ndërtesa e T-com-it në qendër, furra Evropa si dhe pjesë të Totoshit, Malit të Bardhë dhe Mëhallës së Re.

Share.