Nderohet Pavle Pepgjonoviq

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ish basketbollisti Pavle Pepgjonoviq është fituesi i Pllakës së Këshillit të basketbollit të Malit të Zi për promovimin e basketbollit në Ulqin dhe Mal të Zi. Ai gjatë karierës së tij luajti për KB  Ulqin, Ive Borovice, KB Zeta dhe të Tina Time të Tivarit, poashtu ishte drejtori shumëvjeçar i KB Ulqin.Këtë shpërblim ia dorëzoi Kryeministri i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq në kuadër të 60 vjetorit të Federatës së basketbollit të Malit të Zi.

Share.