Ndalohet përdorimi i aparateve të kafeve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria e Malit të Zi ka sjellur vendim që të ndalohet perdorimi i të gjithë aparateve të kafeve në objektet që gjatë kësaj periudhe janë të hapur për punë, njoftohet nga Ministria e Ekonomisë. Inspeksionet përkatëse do të kryejn kontrolle rigoroze në ditët në vijim dhe ndaj atyre që nuk e respektojnë këtë do të merren masa të ashpra deri në pezullimin e lejes së punës.

Share.