Ndalohet nga policia për dy flamuj shqiptar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Policia e Ulqinit dje ndaloi qytetarin Sabahudin Vogliq për arsye të vendosjes në makinën e tij të dy flamujve shqiptar. Në përgjigjen e tij në polici, e cila qarkullon nëpër rrjetet sociale, Vogliq është arsyetuar se 28 Nëntori është festë e shqiptarëve, dhe nuk ka dijeni se ngritja e flamurit është e ndaluar. Gjatë ditës së djeshme në Ulqin kishte prezencë të shtuar të policisë në pika të ndryshme të qytetit, por nuk ka njoftime prë incidente të tjera.

Share.