“Natë pranvere komike në Ulqin” tejkalon pritshmëritë e publikut

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Galerinë e Qendrës për Kulturë u organizua cikli i tretë i “Netët e stinëve” ku kësaj radhe u përshtatën stinës së pranverës. Jetmira Hoxha, Edina Mustafiq dhe Bashkim Alaj për publikun sollën një komedi e cila në fokus kishte temat aktuale të cilat karakterizojnë Ulqinin në këtë periudhë. Temat politike, ekonomike dhe sociale janë ato që e bënë publikun për vete. Mbrëmja ishte e konceptuar që përveç të qeshurave të ketë dhe muzikë, e për atë u përkujtesën Jetlira Hoxha dhe Imi Nimanbegu.

Share.