Muzika, gjallërim i festave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Llaura Shkreli dhe Pjetër Mirdita në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” folën për muzikën dhe dashurinë e tyre për të, por edhe rëndësinë e festave. Ato u shprehën se festat bashkojnë familjet dhe të afërmit, dhe të gjithë besimtarët duhet të kremtojnë festat me muzikë, sepse veç ashtu mund të jenë më të lumtur. Poashtu, uruan të gjithë besimtarët katolik merastin efestëssë Pashkëve.

Share.