Mustafiq: Postet nuk janë prioritet

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Partitë e pakicave së shpejti do dalin me platformë të përbashkët në bisedime me partnerët e mundshëm për formimin e qeverisë, tha për Televizionin e Malit të Zi drejtorit politik i Partisë Boshnjake Suljo Mustafiq. Negociatat mund të priten në fillim të javës së ardhshme, tha Mustafiq, dhe se ato nuk të udhëhiqen nga funksionet por interesat e pakicave dhe qytetarëve të Malit të Zi.

Ai shtoi se integrimi në NATO nuk ka alternativë, siç është shprehur qartë në programet e partive të pakicave. Edhe drejtori politik i PDS, Tarzan Millosheviq, deklaroi për të njëjtin televizion se bisedimet për formimin e qeverisë mund të fillojnë shumë shpejt, dhe shprehu besimin se partitë e pakicave primare do të kenë interesat e qytetarëve të vendit dhe jo postet e mundshme.

Share.