Mr.Muidin Milaimi sjell “40 hutbe të zgjedhura nga Xhamia Selmije ” edhe në gjuhën shqipe

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bashkësia Islame në Malin e Zi , mexhlisi i Bashkësisë Islame të Ulqinit  dhe Tivarit , në bashkëpunim me Qendrën për Kulturë dhe Bibliotekën e Ulqinit organizuan promovimin e librit ” 40 hutbe te zgjedhura nga Xhamia Selmije ” të autorit Mr.Muidin Milaimi . Pjesë e panelit ishin : dr. Behlul Kanaqi , mr. Ali Bardhi dhe mr. Suad Ukoshata , përderia mbremja është moderuar nga Ardita Rama .

Në këtë libër janë përmbledhur 40 hutbe të cilat autori Muidin Milaimi ; njeherësh edhe Kryeimam i Bashkesisë Islame të Tivarit , ia ka drejtuar xhematit të Xhamisë Selmije në Tivar . “40 hutbe te zgjedhura nga Xhamia Selmije ” mund të gjendet në dy gjuhë , në gjuhën shqipe dhe në atë boshnjake.

Share.