MPB: Kontrolli i komunikacionit edhe nga ajri

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aktivitet e policisë së Malit të Zi janë intesifikuar , sidomos në kontrollin e komunikacionit drejt qyteteve bregdetare, njoftohet nga Ministria e Punëve të Brendshme. Nga ky organ thonë se kanë rritur kontrollet në këto akse rrugore, të cilët po monitorohen edhe nga ajri me ndihmën e helikopterëve. Ditët e fundit në rrugët e Malit të Zi që çojnë në bregdet ka pasur ngarkesë të madhe të komunikacionit, çka shpesh ka sjellur bllokime dhe vonesa, por edhe aksidente të shumtë.

Share.