MPB jep alarmin për motin e keq në jug të vendit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e punëve të brendshme e Malit të Zi informon qytetarët se në periudhën prej 2 deri 10 nëntor jugu i Malit të Zi parashikohet të goditet nga moti i keq i cili mund të sjellë reshje të mëdha të shiut dhe erëra të forta. Ky sektori u bën thirrje qytetarëve që aktivitetet e veta ti përshtasin me situatën meteorologjike në mënyrë që të evitojnë problemet.

Share.