Moska vendos sankcione ndaj  Turqise

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri rus Dmitrij Medvedev ka nenshkruar dekretin qeveritar me te cilin I vendos nje sere sankcionesh ndaj Turqise per shkak te rrezimit te aeroplanit ushtarak rus.  Me kete document jane parashikuar qe te ndalohet importi I disa produkteve ushqimore nga Turqia, te ndalohen fluturimet carter dhe te shtohen masat e sigurise ndaj fluturimeve te rregullta ajrore. Ne listen e artikujve nuk gjendet limoni, kurse implementimi I sankcioneve fillon nga data 1 janar 2016.

Share.