Mos prisni mirekuptim te pafund(video)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ne Kuvendin e Malit te Zi ka perfunduar shqyrtimi mbi Propozimligjin mbi zgjedhjen, perdorimin dhe shfaqjen publike te simboleve kombetare gjate te cilit diskutoi edhe deputeti I Alternatives shqiptare Nikë Gjeloshaj I cili vleresoi se ne vitin 2015 eshte dashur te diskutojme per donje ceshtje tjeter e jo per ligjin elementare sic eshte respektimi I simboleve nacionale a thua se sot ne shekullin XXI e keni zbuluar se egzistojne simbolet nacionale. Perderisa ligjet te cilat kane te bejne me popullin pakice me se shumti e diskriminojne ate, nuk mund te presim as rezultate positive. Nese vazhdohet politika afatshkurte ndaj popullit pakice e sidomos ndaj shqiptareve si popull autokton, mos pritni nga ne mirekuptim te pafund sepse nuk do ta fitoni.

Share.