Montenegro airlines në falimentim hapi një degë të re

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Montenegro airlines në falimentim rinovoi një pjesë të aktiviteteve të saj sot duke hapur një zyrë në Podgoricë, ku do të shesë bileta të të gjitha linjave ajrore, rregullime turistike dhe do të organizojë udhëtime dhe transferime të pasagjerëve, ka mësuar Pobjeda. Bëhet fjalë për degën e vjetër të ish linjës ajrore kombëtare në qendër të Podgoricës, në Bulevardin Ivan Crnojeviq, të cilën Administrata e Falimentimit e rirregulloi dhe e bëri atë funksionale. Është zyra e parë e degës që hapet që kur flota MA u ul gjashtë muaj më parë. Puna e degës, siç shtuan ata, do të organizohet nga staf profesional i cili ka fituar përvojë dhe njohuri në këto punë përmes shumë viteve të punës në MA. Planifikohet  të shiten bileta për linjën ajrore shtetërore ToMontenegro, por ende nuk është arritur ndonjë marrëveshje.

Share.