MogUL organizon prezantimin e projektit “Përgjegjshëm për Ulqinin”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nesër me 28 maj, organizata joqeveritare MogUl organizon prezantimin e projektit “Përgjegjshëm për Ulqinin”, qëllimi i të cilit është rritja e transparencës së pushtetit lokal,l ufta kundër korrupsionit dhe përfshirja më e madhe e shoqërisë civile dhe qytetarëve në këtë proces.Ky projekt mbështet financiarisht nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Mal të Zi. Prezantimi i projektit do të bëhet në ambientet e OJQ MoguL me fillim në orën 12.00.

Share.