MogUl hapi ekspozitën e fotografive  në të cilën u paraqiten pasojat e korrupsionit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në ambientet e Galerisë së Arteve të Qendrës për Kulturë, OJQ MogUl organizoi ekspozitë të fotografive ku u paraqiten pasojat e korrupsionit në komunën e Ulqinit. ekspozita u  organizua në kuadër të projektit përgjegjshëm për Ulqinin që financohet nga bashkimin evropian.

Drejtori i OJQ MogUl Xhemal Peroviq, u shpreh për Televizionin Teuta se këto fotografi janë vetëm një rikujtim i asaj se çfarë dëmesh ka shkaktuar korrupsioni ndër vite në Ulqin dhe se është koha që të gjithë së bashku të mos jemi më pasiv por të reagojmë dhe të kërkojmë të drejtat tona.

Share.