Mirënjohjet e Komunës Urbane të Tuzit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jurija për ndarjen e Mirënjohjes së Komunës urbane të Tuzit për vitin 2014 ka vërtetuar propozimin e kandidatëve për ndarjen e shpërblimeve. Të propozuarit janë klubi i fudbollit “Malesia”, me trajnerin David Camaj, dhe Vera Berishaj për kontributin gjinor në sferën e sportit të Malesisë. Për shpërblim është propozuar edhe SHKA ” Besa”, si dhe Vlladan Vukceviq drejtori i ndërmarrjes së ujesjellesit.

Share.