MIRATOHET VENDIMI PËR LLOGARINË PËRFUNDIMTARE TË BUXHETIT 2017

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në mbledhjen e parë të seancës së dytë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit u miratuan 7 pika të rendit të ditës, nga 18 të parapara.Pika e cila zgjoi më shumë debatë ishte Propozim Vendimi për llogarinë përfundimtare të buxhetit të Komunës së Ulqinit për vitin 2017. Opozita ishte kunder ketij Vendimi. Poashtu jane aprovuar edhe Programi I punës së Kuvendit Komunal për çerekun e IV-te të vitit 2017, si dhe Propozim Vendimi për kriterët, mënyrën dhe proceduren e alokimit të mjeteve për Organizatat Joqeveritare.

Kuvendi do të vazhdojë punën  nesër në ora 11.00.

Share.