Ministrja Boroviniq-Bojoviq nën mbrojtje policore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Që nga sot, Ministrja e Shëndetësisë, Jelena Borovinić Bojović, do të ruhet nga policia, tha Zëvendës Kryeministri Dritan Abazović për Vijesti.

“Ajo është grua e guximshme, por ne do ta mbrojmë plotësisht sigurinë e saj, si dhe të gjithë qytetarët. Nuk do të lejojmë që askush në Mal të Zi të rrezikohet për shkak të punës që  bën ”, tha Abazović. Ministrja Boroviniç Bojoviq raportoi dje në polici se kishte marrë mesazhe kërcënuese në adresën e saj të postës elektronike ku përmendenëmijët edhehe  fëmijëtbabai  dhei  babai i saj.  Ajo dje refuzoi të komentonte mbi kërcënimet që ajo mori .

Share.