Ministria e arsimit: Shkollat të mos organizojnë udhëtime në Itali

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e arsimit t Malit të Zi u ka dërguar komunikatë të gjithë institucioneve arsimore në vend që të mos organizojnë udhëtime në Itali deri sa të normalizohet gjendja me situatln e krijuar epidemike. Në lidhje me këtë ministria në koordinim me institucionet shëndetësore do të përcjellë situatën në mënyrë të  vazhdueshme  dhe do të qëndrojë në komunikim me shkollat, thonë nga ky institucion.

Share.