Ministri Zenka uron festën e Krishtlindjeve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i të drejtave të njeriut dhe popujve pakicë në Qeverinë e Mali të Zi Mehmet Zenka, ka dërguar mesazh urimi me rastin e Krishlindjev. “Me rastin e festës më të gëzuar të krishterëve ortodoks, në emër të Ministrisë për të drejtat e njeriut dhe popujt pakicë, si dhe në emrin tim personal, shpreh urimet më të sinqerta për  gjithë klerin dhe besimtarët ortodoksë  në Mal të Zi.

Dëshiroj që këtë festë ta kaloni në paqe dhe dashuri me të afërmit tuaj , në përputhje me traditën fetare dhe zakonet kombëtare.”, thuhet ndër të tjera në urimin e ministrit Zenka.

Share.