Ministri Zenka uron festën e Krishtlindjeve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me rastin e festës së Krishtlindjeve urime ka dërguar edhe Ministria për të drejtat e njeriut dhe popujt pakicë. “Ju dëshirojmë që këtë festë ta kaloni në paqe, hare dhe shëndet të mirë. Në frymën e harmonisë dhe respektit të dyanshëm  Krishtlindjet le të na nxisin që vehtes ti sjellim gëzim dhe dashuri”, thuhet në urimin e nënshkruar nga ministri Mehmet Zenka.

Share.