MINISTRI KONJEVIQ PADIT POLICËT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri I Punëve të Brendshme të Malit të Zi,Rashko Konjeviq ka deponuar padi penale në Prokurorinë special,sepse siç ka pohuar, ai ka zbuluar se një numër I caktuar I policëve të sektorit kundër kriminalitetit të organizuar, në bashkëpunim me strukturat parakriminale dhe mediat,por përgatisin diskreditimin e tij professional dhe personal.

Share.