Ministri Brajeviq inspekton rrugën që çon në Krajë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i transportit në qeverinë malazeze dhe kryetari i Socialdemokratëve Ivan Brajoviq, ka inspektuar ditët e fundit aksin rrugor që çon prej Anës së Malit në Krajë.

Në këtë rugë janë duke u kryer punime në përmirsimin e saj të cilat financohen nga Drejtoria e komunikacionit.

Brajoviq gjatë takimit ishte i shoqëruar nga drejtori i shkollës “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” Beqir Berjasheviq dhe një numër simpatizantësh të kësaj partie nga Kraja.

Share.