MILIQ SHKON NË MOSKË

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Partisë Socialiste Popullore,  Srgjan Miliq,  do të qëndrojë në Moskë prej  dates 8 deri me 12 maj ku do të marrë pjesë në solemnitetin jubilar me rastin e 70 vjetorit të fitores kundër fashizmit dhe në paradën ushtarake  e cila do të mbahet me 9 maj  në Sheshin e Kuq në Moskë. Siç është kumtuar nga PSP, gjatë vizitës  zyrtare në Moskë, Miliq, do të bisedojë me përfaqësuesit e jetës publike  ekonomike dhe politike të Federatës Ruse.

Share.