Miliq jep dorëheqjen si kryetar i PSP

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i dritanishëm i Partisë Socialiste Popullore Srgjan Miliq, ka dhënë sot dorëheqjen gjatë mbledhje së Këshillzi Qendror të partisë. Sipas njoftimit nga vetë Miliq, ai falenderoi antarëz dhe simpatizuesit e kësaj partie për përkrahjen gati 11 vjeçare.

Ai shtoi se KQ në mbledhjen e sotme ka verifikuar edhe marrëveshjen për formimine pushtetit në Herceg Novi, me çka ky qytet i shtohet atij të Budvës dhe Kotorrit në listën e qyteteve të lira. Srgjan Miliq ishte në krye të PSP që prej vitit 2006, kur zevendësoi Predrag Bullatoviq.

Share.