META DEKORON ALI DACIN ME TITULLIN “NAIM FRASHERI”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike Shqiptare ( LDSH), z. Ali Daci, ne kuader te manifestimit jubilar “Ora e maleve” dekorohet nga Presidenti i Shqiperisë Ilir Meta me Titullin “Naim Frashëri” me motivacionin: “Në shenjë vlerësimi për kontributin e çmuar si mësimdhënës i gjuhës shqipe, gazetar, shkrimtar e veprimtar i spikatur, si dhe për organizimin e veprimtarive kulturore në Rrozhajë, duke ruajtur e lartësuar traditat, doket dhe zakonet më të mira shqiptare”.

Me kete rast presidenti Meta shenoi edhe viziten e pare zyrtare te nje presidenti shqiptare ne treven e Rozhajes.

Share.