Mesazh urimi për festën e Kurban Bajramit, nga partija politike Forca

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Të dashur motra dhe vëllezër,
Të nderuar besimtare dhe besimtarë,

Më lejoni që në emër të Forcës së Re Demokratike dhe në emrin tim personal t’ju uroj përzemërsisht, gëzuar festën e Kurban Bajramit!

Kurban Bajrami është simbol i sakrificës dhe përkushtimit ndaj Krijuesit të Gjithësisë, ku besimtarët shprehin bindjen dhe devotshmërinë e tyre duke bërë kurban dhe duke u solidarizuar me të afërmit dhe njerëzit në nevojë.

Kurban Bajrami është ditë e bekuar, mirënjohjes dhe e falënderimit ndaj mirësive të panumërta, të cilat Zoti i Madhërishëm ia ka dhuruar njerëzimit. Andaj, bërja e Kurbanit është shenjë falënderimi ndaj Zotit i Cili na ka dhënë mirësi të panumërta.

Shëndeti dhe begatia mbretëroftë në familjet dhe sofrat tona!

Gëzuar!

Kryetar i Forcës së Re Demokratike

Nazif Cungu

Share.