Mesazh i qartë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kosova tash 5 muaj pas zgjedhjeve të qershorit bëhet me qeveri edhe kja eshte arritur me ndihmën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, vlerëson e përditeshmja vjeneze “Standard”. Gazeta apostrofon se Kosova edhe sot e kësaj dite varet nga direktivat e Washingtonit. Ambasadorja Amerikane në Kosovë Tresi An Xhejkopson, dy javë më parë u ka dhënë mesazh të qartë paritve kryesore politike, ka dalë në opinion dhe ka rekomanduar që mos ta prishin punen.

Share.