ME PROTESTA KUNDER CMIMORES

0

Pronaret e restoraneve ne Bune dhe disa qytetare me nje shetitje protestuese, sot kane shprehur pakenaqesite e tyre per shkak te cmimores se re te NP “Te mirat detare” te cilen e kane miratuar sivjet.  Perfaqesuesi  ligjore I afaristeve, avokati Arben Hoxhiq, ka thene se rritja e cmimit nuk eshte I arsyetuar, sepse sipas tij, siperfaqet  e objekteve jane te pandryshuara ose ne disa raste kane ndryshime minimale.

Dite me pare, lidhur me kete ceshtje kane reaguar edhe nga Te mirat detare, duke e arsyetuar rritjen e cmimit per 17% ne krahasim me cmimoren e meparshme, per shkak te rritjes se gabariteve te objekteve.

Share.

Comments are closed.