Me lojë fantastike, hendollistet e Ulqinit zunë vendin e katërt

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas një loje fantastike në pjesën e parë të sezonës së Ligës së dytë të henbollit për femra, henbollistet e klubit “Ulqini” arritën të zënë vendin e katërt në klasifikim. Trajneri Mustafa Kollari, se ky pozicion është një arritje e madhe për vajzat, të cilat kanë dhënë maksimumin në terren. Nga ndeshja në ndeshje edhe prezenca e publikut ka ardhur duke u rritur, çka shpreson Kollari do të vazhdojë edhe në pjesën e dytë të sezonit. Në pjesën e parë klubi i Ulqinit grumbulloi 12 pikë dhe zuri vendin e katërt në konkurrencën e 11 klubeve të tjera.

Share.